uFeel.me
ДИЛЕМАТА
Автор: aza_9,  25 юни 2011 г. в 00:24 ч.
прочити: 187
\\ не точно по хамлетовски\\

НА ВЪЗЕЛ ВРЪЗВАМ МИСЛИ-
ЗРЕЛИ, НЕДОЗРЕЛИ...
ИЗМЪЧВА МЕ СЪМНЕНИЕ-

ИСКАМЕ, НЕ ИСКАМЕ,
ВЯРВАМЕ В ОТВЪДНОТО,
БЕЗ ДА СМЕ ГО ВИДЕЛИ...

КАКВО ОЧАКВАМЕ ВСИЧКИ
(ВСЕКИ- РЕДА СИ),
ОБНАДЕЖДЕНИ, БЕЗРАЗЛИЧНИ?

ДАЛИ Е КРАЯТ НИ
САМО ТЛЕННА МАСКА,
БЛЮДО ЗА ЧЕРВЕИ РАЗЛИЧНИ?

НЕ Е ЛИ САМО... ИЗМАМА,
ЧЕ НЯМА ТЪМНА БЕЗДНА
ТАМ - ОТВЪД ЧЕРТАТА?

ДАЛИ... Е СЛЯПА ВЯРА,
ЛЪЖА БЕЗОГЛЕДНА,
ЧЕ ОТНОВО ЩЕ ЖИВЕЕ ДУШАТА?

ДИЛЕМА... БОЛЕЯ...
ЗАВЪРЗВАТ МЕ НА ВЪЗЕЛ
ХАМЛЕТОВСКИ МИСЛИ

СЕГА ЛИ ДА ЖИВЕЯ
КАТО В ТЪЖЕН ПЪЗЕЛ,
ЗА ПОСЛЕ ЛИ ДА МИСЛЯ...

ПО ПЪТЯ СИ ПОЕМАМ,
ДА ЖИВЕЯ ЩЕ РИСКУВАМ!
ТЪЙ КАКТО МОГА

БЪДЕЩЕТО МОЕ,
ПОПЪТНО ЩЕ РИСУВАМ
БЕЗ СТРАХ И ТРЕВОГА.

ДУШАТА МИ Е ДРЕВНА,
ТЯ ПЪТЯ МИ ЩЕ ЧЕРТАЕ.
КАКВО МЕ ОЧАКВА... Е, ЩЕ УЗНАЯ!   

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me