uFeel.me
ДЕТСКИ СПОМЕН
Автор: ivelinage2,  27 юни 2011 г. в 12:39 ч.
прочити: 255

             

Във спомените детски да се върнеш
и тихо да пристъпиш прага
на бащината стара къща
и майчица си в миг да зърнеш...

Да видиш мебелите вехти,
тъй мили и пропити с` спомени,
уютно, топло да се гушнеш
в одеялото на детството си розово.

На двора слънчев пак те чака
дървото, на което си седяла
и пеейки на воля и унесена,
там, детството си изживяла...

Отминали са тези чудни мигове,
останали назад във времето,
с желание отново да се върнеш...
във детските си спомени и...
                                              СЪЩНОСТ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me