uFeel.me
ДЕТСКИ СПОМЕН ЖИВ
Автор: aza_9,  3 юни 2013 г. в 18:49 ч.
прочити: 305


\"Лети, лети, лети,
детски спомен жив,
връщай ме отново
в твоя чуден свят...\"


Слънчево зайче
танцува в очите ни,
в твоите, в моите
остарели очи.

Топлина ни носи
и радва душите ни,
то спомени буди
за щастливите дни.

Аз помня как весело
вятъра гонехме,
как на воля пускахме
с теб хвърчилата.

Понякога скришом
сълзици ний ронехме,
а друг път пиехме
роса от цветята...

Така растяхме- волни,
безгрижни, щастливи,
със бузки червени,
с поожулени колене...

Но отмина бързо
детството ни щастливо,
замина то с игрите,
замина незнайно къде.

aza_9

01. 06. 2013
София

Честит празник на ДЕТЕТО!
Честито и на всички - вече пораснали, но все още - деца!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me