uFeel.me
ДЕТСКИ ОЧИ
Автор: edelvais,  14 юли 2012 г. в 09:04 ч.
прочити: 335

Във вас се отразява


необятността на света!


Вие сте извор


на реалната чистота!


Покрити с воал


на невинност и белота,


природата ви е дарила


с вълшебство, чар,


красота, с думи


несравнима –


свят слънчев, крилат,


вселена неповторима,


лъчезарен необят


сте вие, детски очи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me