uFeel.me
ДЕТСКА СИМФОНИЯ
Автор: taniatanina,  9 септември 2008 г. в 08:03 ч.
прочити: 532

Греят детските очи,

доброта във тях лъчи!

С искреност и чистота

пеят техните сърца!

Гълъби са във дъгата

със сияние фантазно,

мисълта съединили

с чувства нежнокрили,живи!

Неугасващо мечтание

със искри на обаяние

във очите им трепти

да открият рой звезди!

С чуждо щастие не спорят,

лебеди са те чаровни

с импулсивност във сърца

за любов и мир в света!

В бури и във урагани

никое дете не мрази!

Те са обич,красота,

полет звезден на духа!

Във човешкото лице

с блясък на идентитет

греят детските мечти

във развиващи вълни,

във живот като море,

с храбростта да си плувец,

с дързостта да полетиш

чак до светлите звезди!

И човекът е човек

щом мечтите не забравя,

фантазиращ е творец

и в любов ги претворява!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me