uFeel.me
ДЪЖДОВНА ИМПРЕСИЯ
Автор: aza_9,  4 юли 2011 г. в 20:24 ч.
прочити: 216
ОЧАКВАМ В ПОЛЕТ
ТВОИТЕ КРИЛА
ДА ПАЛИМ С ТЕБЕ
ЗАЕДНО ЗВЕЗДИТЕ

НО ОБЛАК СЕ ЩУРА
И В СЛЯПА ТЪГА
ДЪЖД  ЗАВАЛЯ
ВНЕЗАПНО В ОЧИТЕ

В ПРОСЪНИЦА
СЪРЦЕТО МИ СКИТА
РАЗПИЛЯВА СЕ
НА КАПКИ ЗВЪН

БЕЗДОМНА
ДУШАТА МИ ПОЛИТА
И СЛЕДВА ТОЗИ
ДЪЖДОВЕН СЪН...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me