uFeel.me
ДЪЖД В ЖЪЛТО
Автор: tinarosivoice,  17 ноември 2010 г. в 19:36 ч.
прочити: 323


Божествен дъжд в жълто,
плиснал така изведнъж,
изми перата ми,
намазани с катран
и крилете ми разтвори 
за далечен полет...

В небето си говоря
с летящите хора...
Вълшебна песен пея
на ангелите с хора!..


 


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me