uFeel.me
ДАЛИ
Автор: ulita,  19 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 416
Дали имам правото да искам да ми прощаваш?
Дали има по-голямо наказание-бих го взела в душата си!
Ограбих ли светът ти,превръщайки го в свой?
Дали не търсих повече,отколкото ми бе нужно?
И все още ли ме чакаш,когато сънуваш?
Изгарям в душата ти!
Прости ми,че докосвал си ме някога!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me