uFeel.me
ДАЛИ НЕ ЗАКЪСНЯХ?
Автор: diva,  13 февруари 2013 г. в 16:11 ч.
прочити: 310
Рано ми е...
Толкова е рано.
Едва зачева денят.
С роба лилава Луната.
Сънят ми тръпен от ласките.
Като пролет неспокойна любов.
И е млада. Като момиче
непознало първия грях.

Дали след толкова зими
не закъснях?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me