uFeel.me
ДЪЛБИНА
Автор: dobromirpenkov,  6 февруари 2012 г. в 20:39 ч.
прочити: 362

Все по-дълбок е моят свят,

от все по-дълбоко чувствата извират

и с всеки ден аз ставам по-богат,

и все по-силни думи  намирам.

 

Душевни дълбини откривам аз незнайни

и все по-тревожен става ми духът,

и всеки ден откривам нови тайни,

и всеки ден откривам нов аз път.

 

И колкото се нирвам по-дълбоко,

и колкот по за всичко ме боли,

толкова по гледа душата на високо

и се издигам над житейските мъгли.

 

Със всеки ден все по-богат аз ставам

и всеки ден откривам нови висоти,

и с по-голяма радост себе си раздавам,

и с все по-нежна струна сърцето ми трепти.

 

23.01.2010г.

София

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me