uFeel.me
ДА РАЗЛАЕШ КУЧЕТАТА...
Автор: argonyk,  7 март 2013 г. в 13:11 ч.
прочити: 295
Беше време, когато от страх,
хапех устни и стисках юмруче...
Късно своята дарба разбрах -
да разлайвам съседското куче.

Непослушен хлапак къдрокос,
често в другите будех тревога...
И стрелички - въпрос след въпрос,
мятах точно в окото на Бога.

И ме хокаше мама без яд,
та дано лудостта ми да среши...
Още помня най-белия свят,
под цъфтежа на двете череши.

Но животът - същински чекрък,
дните в нишка копривна запреде...
Нерендосан във талпата сък
си останах, не прелетен лебед.

Вече устни не хапя - разбрах -
всички истини всъщност са скучни,
затова днес разлайвам без страх
на съдбата стоглавото куче.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me