uFeel.me
ДА ПОЛЕГНА ТАЙНО ***
Автор: linapaint,  11 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 532
По пътека
звезна
тази нощ ме поведи,
от звезди
венче ми направи,
закичи ме!
Люлка на луната
направи,
и с полъхът на нощен бриз
залюлей ме!
Звезда вечерница - ще ми попее,
а ти,до мен,
галейки копринени коси - ще онемея!
Думите ще са излишни...
Но ако,
от небето сляза внезапно,
на мечтите си
ще искам
да полегна тайно...
Очите ми
росата ще изплакне,
щурец със цигулка ще засвири,
и сърце ми без да иска
ще събуди!
~~~~~~~~~~~~~
10/10/2007Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me