uFeel.me
ДА ОТПИЯ ***
Автор: linapaint,  12 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 572
Не дорастнах,
само
за любов голяма!
Останах тиха, скромна и засмяна!
Тичах боса по тревата росна - без посока!
Гонех пеперуди,
търсех ягоди в храсталаци дивни!
Исках като изворът на белоногата да бликна,
и от сърцето на юнака - да отпия,
омайна билка - билка към живота!
Но времето лети,
а аз и не дорастнах...
От къде - бистрата водица да отпия,
и юнака да открия!
Не дорастнах,
само
за любов голяма,
и останах тиха скромна и засмяна!
12/10/2007/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me