uFeel.me
ДА НЯМАШ МАЙКА
Автор: S.Dimitrova,  18 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 889
Той никога не беше казвал "мамо"
(за него тази дума беше чужда)
Роди го и умря - като пиано
в което няма ритъм - и пропуща...

Дори очите му не помнеха лицето
което се усмихна - но веднъж...
Погреба майка си дарила му сърцето
(едва на ден, той беше вече мъж...)

Баща му го приспиваше със песни
(разказваше за обич и мечти).
И нейде там във миговете тесни
едно дете растеше - без сълзи...

Вятъра прелистваше години
(белязани със кървава печал)
Сплотени бяха чуждите роднини
и смисълът за щастие - по-цял...

Но, той никога не беше казвал "мамо"
(така и не поиска да го каже)
Небето над очите е голямо -
и тя е там - а той ще я разкаже...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me