uFeel.me
Credo, quia absurdum*
Автор: vesan,  11 октомври 2012 г. в 22:05 ч.
прочити: 196

Да живея без вяра не мога
и не бива! Така е прието!
Някой вярва например във Бога,
друг във Дявола, в себе си трети...

Аз пък вярвам в любовника твой,
както в духове, елфи, вампири
и в това, че отвън дебне той
да се вмъкне във наш`та квартира

щом изляза. И моята вяра
все по-силно у мен се разгаря.
Доказателства – секс, изневяра –
тя не иска. Тя просто е вяра!

И естествено, както канона
повелява, щом вярвам, врага
в теб откривам и твойта персона
мразя щото ми слагаш рога.

Тъй е с вярата! Винаги будна
свойта същност тя сочи с ръка.
И аз вярвам, защото абсурдна
тя е! Даже да не е така!

*Вярвам, защото е абсурдно

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me