uFeel.me
Чуй сърцето ми...
Автор: linapaint,  15 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 699
Обичам те,
това са моите мисли...
прочети ги!
Виж,
в очите ми 
искрици,
как изгарям от любов...
Виж,
обичам те,
а думите са тук
излишни...
Чуй,
сърцето ми ти пак...
Може ли,
любов без думи
да усетиш в този час!!!
```````````````````````````````
15/06/2008/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me