uFeel.me
Чупя крилете си, влюбвам се в дяволи...
Автор: DominuS,  15 юни 2010 г. в 20:48 ч.
прочити: 679


Чупя крилете си, влюбвам се в дяволи,
техните спомени в мен се разгръщат.
Мисли любовни – заплетени плевели -
аз ги изтръгвам, но те все се връщат.

Чупя крилете си, влюбвам се в дяволи,
после заспивам с рогати фантазии.
Черните нощи в катран са удавили
моите сънища – белите фрезии...

Чупя крилете си, влюбвам се в дяволи
и непринудено падам им в плен.
Те пък, за нрава си остър забравили,
чупят рогата си, влюбват се в мен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me