uFeel.me
*Чистота,копнеж,молитва...или всичко,което напомня за Ваня*
Автор: l.hiena,  2 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 792

*

Ожули вятъра жестоко дланите

със своите камшичени копнения...

Във мен изстена изгрев... от страдание,

от нощи бели в черни откровения!

*

Пропадам в бездна... нечия... и ничия,

сама отрекла свойто съществуване.

И пак на прага Божи коленичила

душата си продавам... за тъгуване.

*

Вървя в пустинни шепоти... забързана

към свойто първо плачещо причастие.

Едно гнездо на птицата съм - вързана

за всяко плачещо до кръв... нещастие!

*

И ставам пак молитвено-простената,

в гръдта ми диша клетвения плам.

Един Човек - прашинка сред Вселената,

една душа,но чиста... като храм!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me