uFeel.me
Чиста проба
Автор: nella_gold,  27 март 2013 г. в 19:02 ч.
прочити: 288

И не припарвай, бледолики, в мойта нощ!

В съня ми не нахлувай с злоба.

Поспри с илюзии за друг живот!

Та този си е чиста проба!

 

И не припарвай, бледолики, в моя път!

По него камъните остри са, и стръмни.

Подритваш ги - от куп - за грош,

но никога не ще да бъдеш... първи.

 

И не припарвай, бледолики, в моя свят! 

И в него да се вмъкваш - тъй нахален!

Не идвай, а постой отвън.

Не виждаш ли, че целият си кален?! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me