uFeel.me
Четиридесет и четири години
Автор: Шкафчето,  20 септември 2010 г. в 00:04 ч.
прочити: 439
Четиридесет и четири години
откакто аз съм се родил!
Колко бързо се минаха,
а какъв ли не съм бил.
Бях работник в комбината
на червения абсурд.
Там работил съм на топло,
но деянех и на студ.
После би ме чекмеджето,
затуй съм с голям корем,
но спестени пари нямам -
изявявах се като бохем.
И като войник работих
в столична бирария една -
по Швейковски с бира се потих,
но всичко на добра цена.
После бачках кат лентяй -
надигах в кръчмата шишета...
Туй завърши със лош край -
намеси се съдба проклета.
Най-накрая се кротнах
в инвалидната количка.
Приятели в нета срещнах.
Сега си търся и женичка...
Наздраве, скъпи ми другари! -
казвам го днес с лимонада.
Да сме живи, да сме здрави!
Вие сте моята награда!


2010-09-20

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me