uFeel.me
Честитка пратих
Автор: iam,  12 октомври 2011 г. в 08:22 ч.
прочити: 230

Честитка пратих днес аз на земята,

отново в крак с модата е тя,

с нови дрехи най-прекрасни

на модно дефиле е тези дни.

 

Реши, и просто тя смени си тоалета,

доказа ни, че с всяка дреха е красива,

с решителна ръка пастелни тонове наложи,

и ни показа вълшебството на есента.

 

Изпрати дъжд, почисти мръсни дрехи,

и блеснаха дървета и поля,

след него вятърът премина

да бъдат сухи в своята чистота.

 

Магията на цветовете

обхванала е пак света,

прекрасна ,златокоса есен

изпълва погледа сега.

 

Омайваща, спокойна красота

препълва пак душите наши,

дошла е вече есента,

и поздрав праща ни с усмивка…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me