uFeel.me
Честита
Автор: Ружена,  31 декември 2012 г. в 19:05 ч.
прочити: 518

Здрава, щастлива и  мирна Нова година ви пожелавам!


Желая ви усмивки - светли
и ясни, слънчево-сияещи!
Желая ви късмет

и с него -
успех във всички начинания!
Желая ви криле и устрем
и да дружи сърцето с разума…
Надежда мъничка за утре
в беда ръка да ви подава…
Желая във душите - мир
и щастие край вас да пърха!
Обиди, болести, злини
от тук веднага да си тръгнат…
Домът ви да е пълен с обич!
Да се множат мечтите сбъднати
безкрай-отново и отново…

Душите ви да бъдат пълни!
Цял кош със здраве ви желая
и с него-цял кош вдъхновение
и, за последно, най-накрая -
Любов – добра като  спасение! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me