uFeel.me
Честит рожден ден!
Автор: annavlad,  27 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1002

Детенце мое, скъпо, ненагледно

навърши вчера три години ти.

Желая ти да бъдеш здрав и силен

и детство с много хубави игри.

*

Ти пускай хвърчила в небето синьо,

Не се предавай! Твърд и смел бъди!

И полети с ракета към безкрая,

мечтите си докрай осъществи!

*

И нека СВЕТЛИНАТА да те води,

и нека озарява твоя път...

Честит рожден ден, скъпи Влади -

това сърцето ми сега шепти.

2.10.2007 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me