uFeel.me
Червени стени
Автор: Nasiks,  26 септември 2008 г. в 00:30 ч.
прочити: 984

Тъмна стая със стени червени.

Безпомощни ръце, несигурни и наранени.

Болезнен стон, от устни разкървени.

Шум от вериги, заключени и замърсени.


Кошмарни спомени, действия жестоки.

Хаотични размисли, неясни посоки.

Мисли, способни отново да убиват.

Очи, готови отново да откриват.


 

Тиха стая, от слънчев лъч лишена.

Ограничена лудост, но непроменена!

Спокоен поглед, очи коварни.

Загадъчна усмивка, през решетки метални...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me