uFeel.me
Черният Декември
Автор: bizcocho,  19 декември 2011 г. в 20:55 ч.
прочити: 1140
Тъй дълга, дълга, дълга нощ,
избожда ми очите чернотата,
като кама се врязва лунният и\' рог
сред мисълта ми, хукнала със километри през земята.
И вятърът я хапе с рев студен,
опарен от прииждащи въпроси,
не идва светлина, не идва ден,
дори и слънцето да свети златокосо.
И тръпне всяка дума като вик,
и всеки час поредно е разпятие,
тревогата свисти като камшик,
гори светът ми в адово зачатие...
Гори и стене всяка клетка в мен,
оглозгана се чувствам, чак до кости,
и милост прося аз за идващ ден,
и милост прося аз за бели нощи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me