uFeel.me
Черни облаци
Автор: Nasiks,  9 август 2009 г. в 04:20 ч.
прочити: 482
Черни облаци в небесата,
появата на злото обещаха.
И страх скова сърцата,
тъга и гибел предвещаха.

В гората на обречените,
смърт във вятъра свистеше.
А съдбата на отвлечените:
без милост острието беше.


На разсъмване разбра
нощта пропита бе с кръв.
Зората алена позна,
но трябваше да стигне пръв...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me