uFeel.me
Черни лалета
Автор: Laska,  17 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 493
Черни лалета...
Виждал(а) ли си?
Аз не съм.
Но сигурно са красиви!
И ухаят силно.
Може би...
Ако ги видя,
не бих ги откъснала.
Не са за ваза,
макар да са цветя!
За сълзи са...
(Според мен.)
А и защо да се прекъсва живот?!
С капки роса -
очарователни са!
Сигурно...
Нали?
Може и да не е роса,
а сълзи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me