uFeel.me
Черната скала
Автор: beibi,  5 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 388
Денят клонеше към залез,
морето бурно се плискаше
в скалите.
Застинала...,няма аз стоя,
на връх черната скала.
Душата ми...,градоносен облък!
Мислите ми...,обвити в мъгла!
Още миг и ще политна от черната
скала.
Сърцето ми долавя,
тътена на поредната вълна,
защо се колебаеш,отнася всичко тя.
Само спомена, остава да витае
на черната скала.
Прекрасният спомен за моята душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me