uFeel.me
Черна Прокоба
Автор: taarget,  2 май 2011 г. в 21:04 ч.
прочити: 224
В черните замъци на кошмари среднощни
аз се лутам отново и пак
чувам рев, стенания мощни
на жертви смазани под военния крах.

Връхлетяла войната, като торнадо от смърт,
тя ни донесе целия страх,
заля ни с тела под път и над път:
А кой всъщност е нашия враг?

Не е ли това нашата злоба,
която в нази цъфти
и ни тегне като черна прокоба,
унищожила за мир наш\'те мечти!?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me