uFeel.me
Част от спомен
Автор: BeZmUzNo,  31 октомври 2012 г. в 23:42 ч.
прочити: 191
Част от спомен, за минала любов - си ти.
Част от спомен, за изгарящ пламък -  пак си ти.
Част от спомен, за леден вихър - си ти.
Част от спомен, за красиво лято - пак  си ти.

Част от спомен, за чувства силни - си ти.
Част от спомен, за болка причинена - пак си ти.
Част от спомен, за сладост гореща - си ти.
Част от спомен, за  грешни стъпки  - пак си ти.

Част от спомен, за миналото ми - си ти.
Част от избор отдавна направен- пак си ти.
Част от спомена - това си ти.
Просто спомен незначителен, отровен. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me