uFeel.me
Част от аромата
Автор: tinarosivoice,  27 февруари 2013 г. в 23:24 ч.
прочити: 234
Копнеех
да се извисим
до светлината над облаците...
Закъсняхме... 
а сега
ще изчакаме
да се извалят,
за да бъдем част
от аромата на пролетен цвят!     

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me