uFeel.me
Чаровни следи
Автор: galaxi_1961,  4 февруари 2013 г. в 10:03 ч.
прочити: 237
Щастливите бръчки - следи по лицата
браздят ни телата, душите и мислите. 
Усмивки и сълзи редуват се в дните ни,
очаквано радостни, по-малко нещастни.
Защото дори да сребреят косите 
това е от обич, смях детски и дръзки мечти,
приятелско рамо, горещи целувки 
и музика нежна в ума ни. 
Ръцете си търсим преплетени....
Не крийте следите чаровни
най-верен печат на живота ни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me