uFeel.me
Чакана рожба
Автор: Шкафчето,  23 юли 2011 г. в 07:56 ч.
прочити: 470
Дълго я чаках,
но накрая роди се,
вчера следобед
на бял свят появи се,
носи моето име,
плод е на любовта,
в ръцете държа я,
радва мойта душа.

2011-07-23

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me