uFeel.me
ЧУДОТО НА ТОЗИ СВЯТ
Автор: aza_9,  7 юли 2011 г. в 07:13 ч.
прочити: 193


ОГЛЕЖДАМ СЕ
ДА НЕ БИ ДА ПРОПУСНА
ЧУДОТО НА ТОЗИ СВЯТ

С  КРАСОТА -
ДО БОЛКА ИЗКУСНА,
НА БАГРИ БОГАТ...

ОЧИТЕ МИ
С ЛЮБОВ ГО ПОПИВАТ
И МИ НИКНАТ КРИЛАТА

ЧУДЕСАТА
КРАЙ МЕНЕ НЕ СПИРАТ,
ПРАВЯТ МЕ ВСЕ ПО- БОГАТА

И ПАЗЯ ЧИСТАТА МУ
НЕПОКЪТНАТОСТ
С ОБИЧ ГО СЪЗЕРЦАВАМ

СТРЕМЕЙКИ СЕ
В СВОЯТА ПОПЪТНОСТ
ДА ГО ПРЕСЪЗДАВАМ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me