uFeel.me
ЧРД
Автор: Liliyanaandreeva,  26 юни 2011 г. в 08:27 ч.
прочити: 183


Бъди здрава, радостна, щастлива
в този ден от Бог благословен –
да сияй усмивката ти тъй красива,
Честит да бъде твоят Ден Рожден!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me