uFeel.me
ЧРД, ПРИЯТЕЛЧЕ!
Автор: 1975,  13 август 2011 г. в 21:56 ч.
прочити: 319

Днес е твоя светъл ден,

пълен с усмивки, цветя и мечти.

Днес е празник голям и неповторим,

пълен с радост и вълшебства.

 

Днес денят започва с твоето име,

С твоята надежда, С ТЕБ.

Днес денят заспивайки

ще прошепне бъди щастлива.

 

Вечерта ще е вълшебна,

ще блестят празнични светлини.

Ще се лее вино за твое здраве,

А ти ще бъдеш най красива.

 

Букетът ми не е от рози червени,

А е от безброй усмивки,

Който ти подаряват душат и сърцето

И обещават приятелството да е вечно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me