uFeel.me
ЧРД КАРМЕН
Автор: violetad,  12 април 2011 г. в 00:02 ч.
прочити: 459
        НА КАРМЕН

(по случай първия й рожден ден)

 

Малко ангелче с нежни и красиви черти,

моето хапче за щастие!

Вечен огън в сърцето ми за теб ще пламти,

мое последно причастие!

 

Чисто изворче във гласчето  бълбука, звъни

и омагьосва слуха ми.

Аз орисвам те вечно щастлива да си,

и да  славиш рода ни!

 

Моя малка принцесо, моя вечна любов,

стига ми, че те има! 

Ти, прохождаща още в живота суров,

стопляш моята зима.

 

Вече стана годинка, бодро крачиш сама

с тези малки крачета...

Аз прегръщам те само със сърце и душа...

С ТЕБ ДА КРАЧИ КЪСМЕТА!!!  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me