uFeel.me
ЧОВЕКЪТ Е КОСМОС
Автор: taniatanina,  29 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 515
Човекът е Космос,

прекрасен ,велик!

Той може отново

света да твори!



Той носи ни Слънце

в света и искри!

Той може с любов

да пресътвори!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me