uFeel.me
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА
Автор: panterka,  1 януари 2013 г. в 11:36 ч.
прочити: 300
Приятелства по-вечни,
срещи по-сърдечни,
победи по-красиви,
усмивки по-щастливи,
повече любов да има,
вяра, надежда и добро,
нека в новата година
всичко да е по!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me