uFeel.me
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТАНИЧКА
Автор: fenix,  13 май 2013 г. в 10:51 ч.
прочити: 434


За твоя празник днес те поздравявам -
бъде все тъй усмихната добра...
И от сърце любов ти пожелавам -
бъди все тази стойностна жена.
Приятелката, майката, съпруга...
Съвкупност от магия и респект,
че като теб аз не познавам друга -
душата си превърнала в куплет...
Обичам те безкрайно! Моя сянка
си от мига във който те видях.
Като светица, храбра самарянка,
помагаш, светиш. С теб и аз горях!
Около теб опитвах от живота,
от тебе учех, пиех опит жив,
като колибри плахо със хобота
и правеше света ми по-щастлив.
На този ден късмет ти пожелавам,
любов и радост и щастливи дни,
с усмивки чудни и прекрасно здраве,
аз вярвам Господ Бог ще те дари.
Защото заслужаваш. Ти си ангел!
Изпратен с мисия тук на таз земя.
Обичам те приятелко безкрайно!
Един подарък от една душа!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me