uFeel.me
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НЕЛИ !
Автор: maioci,  15 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 757

Днес  шефката любима,
помъдрява с още една година!
Ех, как минава животът многолик,
нека пием за света велик.
За любовта, която го краси

и за щастието, което искри! 
За всеки ден, за всеки час,
във който си при нас!
Търкалят се годините ,
а свещите увеличават своя брой,
борбата продължава, ала не се бой!
Имаш ти другари верни,
те празника споделят с теб!
И в болка и в нерадост, и в късмет!
Да празнуваме заедно този час
 
нека продължиш да бъдеш с нас,                                                                      
наздравица за тебе даваме
и още милиони дни пожелаваме
.
Нека винаги си така усмихната,
и възрастта не те промени!
И знай, че винаги ще сме със теб,
в добро и зло за вечни дни!
 

21.10.2007 г.

България

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me