uFeel.me
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАМО
Автор: fenix,  20 юни 2013 г. в 13:18 ч.
прочити: 3951

 

Днес ти празнуваш, мила моя мамо,
обичам те от цялото сърце...
Облегната на нежното ти рамо
се чувствам по-въздушна от перце.

Се чувствам по-уверена, щастлива,
че сянката ти все над мене бди...
И в дните ми по-празни от пустиня
все срещаш ме с разбиращи очи.

Ръка подаваш, криеш ме в прегръдка
от всичко лошо днес и от света...
Прощаваш всяка глупава постъпка
на свойта Непорасла дъщеря!

Обичам те и днес ти пожелавам
безкрайно щастие, здраве и любов.
Сърцето свое аз за тебе давам...
Благодаря ти за дарения живот!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me