uFeel.me
ЧЕРНА РОЗА
Автор: momo752,  3 август 2010 г. в 00:19 ч.
прочити: 538
Денят изпълнен бе със радост,
кораб напускаше пристана нов.
Градът със своята младост,
изпълваше въздуха с любов.

Една жена встрани стоеше,
по лицето ѝ се стичаше сълза.
Мъжът ѝ на кораба беше,
и мисъл лоша, сърцето скова.

Времето във стонове минаваше,
любимият не бе ѝ писал скоро.
Страха в сърцето надделяваше,
и то вледенява се отново.

И ето, че пристигна новината,
любимият ѝ мъртъв на дъното лежеше.
Остър нож разкъса ѝ душата,
а тя все повече и повече скърбеше.

Годините минаваха покрай жената,
всяка вечер до брега ридаеше.
Оставяше черна роза във водата,
срещата епична със смъртта желаеше.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me