uFeel.me
ЧАШАТА
Автор: dobromirpenkov,  16 януари 2012 г. в 21:06 ч.
прочити: 284

ЧАШАТА

 

От чашата пълна

всеки ден с радост отпивам –

и зная аз – няма да свърши

в нея билката сладко – горчива.

 

И колкот’ по-жадно от чашата пия,

и сладкият сок изпълва духът ми,

толкоз по-щедро Бог я долива

и с трепети нови вълнува денят ми.

 

Всеки ден целувам ръката аз, Божата,

дето деня ми слънчев дарява,

и дето нощем съня ми тревожи,

а денем тъй щедро препълва ми чашата.

 

10.02.2010 г.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me