uFeel.me
Бялото вино не помогна
Автор: Marchellka,  6 юни 2009 г. в 01:20 ч.
прочити: 1135
Напих се с бяло вино,
за да забравя ли
или да си припомня
по-щастливи дни ...
Чаша след чаша наливам,
глътка след горчива гладка отпивам
и какво?
Само се наливам,
а самотата си остава,
болката ми не минава,
приятелите ми не идват,
семейството ми го няма...
За коя ли нощ поред плача си сама,
гледам си небето,
празната луна,
и си мечтая само за секунда да не съм сама...
Сигурно изглеждам много жалка,
ако някой ме види
може би ще си каже, ча съм луда,
но не съм -
самотна съм...
И римата си изгубих,
и всякакъв смисъл вече,
и мисля си да се предам...
Бялото вино 
на мен не ми помогна,
накара ме само да съм още по-сама,
болката не си отиде,
стои си,
с бавни движения
ранява моята душа...
Ще страдам още малко,
ще се боря още само миг,
а после...
Съседа ми ще чуе вик,
домоуправителя ще притича,
ще ме погребът
и май всичко до това се стича.
Едно със пепелта,
със въздуха едно дори,
някъде, където може да съм по-щастлива
и усмихната,
каквато бях преди;
на място, където няма да плача,
няма да има самота,
а само усмивки и щастие
и една умряла, но жива душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me