uFeel.me
Бяло е...
Автор: maria_ha,  28 декември 2011 г. в 12:09 ч.
прочити: 251
 
Бяло е! И тихо! Чисто и красиво...
Как сладко флиртуват снежинките...
Целуват клепачите нежно, невинно...
Танцуват небрежно със миглите...

Бяло е! С пухкави снежни одежди
пременени са тъжните клони...
Лед по стъклата... Лед във сърцата...
Ледени сянки се гонят...

Бяло е! Толкова бяло е вън...
Черни въглени ронят душите ни...
Отворете сърцата си... стопете леда!
С добрината сбъднете мечтите си...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me