uFeel.me
Бягай, Дяволе!
Автор: Lucky,  5 юли 2012 г. в 15:15 ч.
прочити: 286

Бягай, Дяволе!Ида!

Нощта, смола разтопила е в мойте коси,

звездни ухания носят,  

самодивско цвете на гърди ми цъфти!


Бягай, Дяволе!

Аз съм ти Клада!

Бавно пречиствам душата със смях,

луди огньове в нея разпалвам,

после я стривам с биле. На прах!


Бягай, Дяволе!

Аз съм ти Кръста!

Вселени ще виждаш в мойте очи.

Белотата на моята риза,

е Голгота за рогати слепци.


 Бягай, Дяволе!


Аз съм куршума,

сребролят и орисан за теб!

Любовта винаги уцелва сърцето!

... и те превръща в ангел
                           или поет! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me