uFeel.me
Бурята те имитира
Автор: rumen popov,  31 януари 2010 г. в 18:08 ч.
прочити: 418
Бурята навън те имитира,
в прозореца тъмен се взира.
Носи целувка пратена от теб,
скрита в пазвата,
на вятър луд и свиреп.

Бурята навън те имитира -
\"Помни,че те обичам\" -
шепне с твоя глас.
Пред вратата се спира,
и лумка в късния нощен час.

\"Излез вън да те докосна\" -
сякаш чувам да крещи.
\"Нещичко за тебе нося,
от един човек,
който все сънуваш ти.\"

Бурята те имитира,
със силата си ме призовава,
а може би  импровизира,
и с моя сън се забавлява.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me