uFeel.me
Букет от искрящи лъчи
Автор: womanly,  27 януари 2011 г. в 11:41 ч.
прочити: 494
Пеят със звънки, магични звуци вълните,
низ от мигове – в тайнство редят...
Ситни капчици се разпръскват под звездите,
тлеещи като въглени – искрящо блестят...

Утеха сладка - с нежност се разлива,
бели люляци - навред цъфтят...
В нощта, примамливо-красива,
пъстри пеперуди – неуморно летят...

Свещени знаци и следи – те оставят,
за живот изпълнен с вяра, любов и сбъднати мечти...
Тиха нежност - над земната обител разпиляват,
сътворяващи чудеса - за човешките души...

Пътека от цветове и музика се появява,
отвеждаща към нови, необятни синеви...
Извираща енергия, като комета засиява,
разпръскваща букет - от искрящи лъчи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me