uFeel.me
Броя до хиляда
Автор: miri,  2 май 2011 г. в 20:29 ч.
прочити: 512
Броя до хиляда,
а после обратно
и пак не заспивам,
не намирам покой.
А после се питам
какво е хиляда
сред хиляди мъки безброй.
Сред хиляди сълзи на майки скърбящи,
сред хиляди думи, изречени в гняв,
сред хиляди молитви за хляба насъщен
и хиляди мигове, прекарани в страх.

Объркана, пак броя и оплитам
чувства ранени с покълнала вяра.
Отварям прозорец,
в безкрая се вглеждам
с хиляди светли звезди във простора.

Така неусетно притихвам, заспивам,
заспиват хилядата болки във мене.
Сега съм едничка
                            във тази Вселена,
която ми даде една благословия -
                                            навреме!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me